Прокуратурата вика Рашков като свидетел на делото за "Хемус"

Причината е интервю на вътрешния министър
147
Прокуратурата вика Рашков като свидетел на делото за "Хемус"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Прокуратурата ще призове министъра на вътрешните работи Бойко Рашков като свидетел по разследването за строежа на магистрала "Хемус". Това съобщи говорителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова, цитирана от БТА.

Още по темата
Причината за искания разпит е интервю на Рашков от 23 декември, в което той заявява, че знае къде са отишли парите за строежа на магистралата.

От думите на Петрова стана ясно, че освен за пране на пари, прокуратурата наблюдава и още едно разследване - за данъчно престъпление. Тя обясни, че вероятно това е предикатното престъпление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
1
 
0
 
! Отговори
По-важно е преди 2 години
Кой е субектът на главното престъпление, а не какви са му предикатните престъпления. Всички знаем, че основният му предикат е Тиква.
120
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напълно нормално е да бъде извикан, след като твърди, че разполага с информация, която обаче не е предоставена от МВР на прокуратурата. След като твърди, че знае, трябва да го съобщи. И показанията пред прокурор не са като дрънкане по медиите, за тях се носи отговорност.
119
5
 
2
 
! Отговори
СССР преди 2 години
Рашков си знае за него си, къде са парите, попитайте 1000 човека на улицата, ще кажат същото, ще му пръдн.. Е на уияяяя Каскета, ама сега Тиквата и Каскета се вкараха в беля, сега ще видят кон боб яде ли,ще видят как правят Румънците.
118
6
 
8
 
! Отговори
.... преди 2 години
Рашков още малко и ще те изкарат виновен за кражбите бре ? Егати мутренската държава, няма оправия с тези мафиоти.
117
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той е мъртво пиян!!!Но вече е скрил парите и не помни къде!!!!Хахаха!
116
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само да е преди обед, че после ракиено време. Пак ще почне да мига на парцали и да се кокори и трудно ще се случат работите. Да живей живей труда...нали така другарю Чашков.
115
7
 
18
 
! Отговори
Йеринг преди 2 години
Ще пийне 1 ракия за кураж и ще иде.
114
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Стоенчо 122 А само баце ви осъден за лъжа :)
113
6
 
14
 
! Отговори
Стоенчо преди 2 години
Абе на тоя още някой вярва ли му ?! То въобще има ли някой на който да се вярва - прези денто лъже и маже,новото министър-председателче и то,Нинова открай време си я знаеме-вземи единия.че удари другия !
112
6
 
14
 
! Отговори
рашкови сигнали преди 2 години
рошкОФ ше каже къде са парите ама по на там :) още не е получил цялата информация .
111
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Нина 122 Гербав трроле, църквата първо да ви обясни какво е преврат :)
110
19
 
10
 
! Отговори
G-шеф преди 2 години
Гешефтурата защо не викна и Борисов да го пита коя е Мата Хари??? Борисов каза, че знае коя е, но прикриватурата си трае и не иска и да знае, защо ли???
109
6
 
19
 
! Отговори
Нина преди 2 години
Я се засрамете бе негодници долни, това което направи вашия любимец с зелените чорапи е да разбие България А неговите протежета да я довършат.Вие сте пълни И.д .И о. Ти.За 30 години вие сте най- големите некадърници.Нагли ***.и.Къде е Църквата да ги анатемоса ти престъпни превратаджии.
108
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Popо 112 Първо, гербав, вие ще отговаряте за вашите фриволни 12 години и ще ни връщате загубите, пък после ние :)
107
18
 
7
 
! Отговори
СССР преди 2 години
Чудат се как ,ама Рашков няма да им се даде на скапаните герберскиии ***,Рашков давай по твърдо ,пращай качулатите в Банкя ,а каскета се крие в Боровец в вилата на министерството.
106
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До you 114 Нали го разследвате, гербав, ама няма нищо незаконно, та само вие, трооловете лаете :) Каскетът ви си мълчи :) А как обичаше да развява "доказателства" по медиите :)
105
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За герберите Вожда им е всичко.Ама за пенсионерите беше инквизитор.Даваше само по 50 лева на калпак,колкото да си платят сметките за,ток,вода и телефон,без лихвите.А на плейметките плащаше за 20 минути кеф,по цяла средна годишна пенсия,че и отгоре .Много грехове има да плаща вожда ви,герберски троляци.А вас ви чакат тежки години,защото само с вяра в племения вожд и всемогъществото му като Шаман не се живее.Ще трябва да работите за да се храните и плащате сметките,не само с трохите от трапезата
104
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За герберите Вожда им е всичко.Ама за пенсионерите беше инкеизитор.Даваше само по 50 лева на калпак,колкото да си платят сметките за,ток,вода и телефон,без лихвите.А на плеймейтките плащсшеза 20 минути кеф,по цяла средна годишна пенсия,че и отгоре .Много грехове има да плаща вожда ви,герберски троляци.А вас ви чакат тежки години,защото само с вяра в племения вожд и всемогъществотому и като Шаман не се живее.Ще трябва да работите за да се храните и плащате сметките,не само с трохите от трапезата
103
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А доктора на всички науки къде се покри?Да не е избягал в Дубай?
102
7
 
27
 
! Отговори
you преди 2 години
За имотите кога ще го разследвате?19!